Zacznij od posmarowania kromek chleba po jednej stronie tłuszczem roślinnym, następnie tymi stronami ułóż je na patelni i opiekaj na złoty kolor.
Na zarumienionej stronie jednej z kromek zacznij układać składniki: dwa plastry Nurishh Classic, listki szpinaku, plasterki pomidora i pozostałe dwa plastry Nurishh. Na koniec ułóż drugą kromkę chleba.
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu i ostrożnie opiekaj tost z jednej ze stron na złoty kolor.
Uważaj, żeby się nie przypalił! Jeśli będzie opiekał się zbyt szybko, zmniejsz ogień.
Następnie delikatnie obróć kanapkę na drugą stronę i podsmażaj przez 2 minuty lub dłużej.
Obracaj do momentu, aż Nurishh roztopi się, a chleb z obu stron uzyska złoty kolor.
Przekrój tost na pół i podaj do stołu, najlepiej ze świeżą sałatą i piklami, które podkreślą jego smak.